Floaten met high-tea toe

  • Een uur floaten in een van onze cabines
  • Smikkelen van zoet en hartig lekkers
  • Een uur floaten in een van onze cabines
  • Smikkelen van zoet en hartig lekkers

Je drijft een uur lang onbezorgd in water op je eigen lichaamstemperatuur. Je voelt hoe je ontspant, met je gedachten ver weg. Het magnesiumzout in het water dringt diep in de poriën in. Heerlijk toch? En als je jezelf nu tóch aan het verwennen bent, doe het dan meteen goed. Want bij Reset Spa kun je het uurtje floaten in een van de twee cabines ook uitbreiden met een high-tea na afloop!

Stap na afloop herboren uit de cabine, spoel je af onder de douche, kleed je aan en ga zitten bij de open haard. Genietend van de hapjes die we je gastvrij serveren. Natuurlijk houden we het ná dat uurtje floaten ook graag gezond. Daarom trakteren we je wel op de lekkerste hapjes, maar dan op een verantwoorden manier. Geen geraffineerde suikers maar bijvoorbeeld fruit, groenten, een soepje of bananenbrood. High-tea, maar dan anders. En net zo lekker. (Of misschien nog wel lekkerder...)

O ja, je snapt dat een floatarrangement alleen door twee personen kan worden geboekt. Dat is ook een stuk gezelliger ook natuurlijk!

Reserveren

Toch een andere dienst of arrangement boeken? Klik hier

Reserveer nu