Cadeaubon

Floaten met high-tea of sushi

  • Een uur floaten in een van onze cabines
  • Smikkelen van zoet en hartig lekkers
  • Smullen van sushi, genieten voor je tong
  • Een uur floaten in een van onze cabines
  • Smikkelen van zoet en hartig lekkers
  • Smullen van sushi, genieten voor je tong

Je drijft een uur lang onbezorgd in water op je eigen lichaamstemperatuur. Je voelt hoe je ontspant, met je gedachten ver weg. Het magnesiumzout in het water dringt diep in de poriën in. Heerlijk toch? En als je jezelf nu tóch aan het verwennen bent, doe het dan meteen goed. Want bij Reset Spa kun je het uurtje floaten in een van de twee cabines ook uitbreiden met een high-tea of sushi na afloop!

Stap na afloop herboren uit de cabine, spoel je af onder de douche, kleed je aan en ga zitten. Genietend van de hapjes die we je gastvrij serveren. Natuurlijk houden we het ná dat uurtje floaten ook graag gezond. Daarom trakteren we je wel op de lekkerste hapjes, maar dan op een verantwoorden manier. Geen geraffineerde suikers maar bijvoorbeeld fruit, groenten, een soepje of bananenbrood. High-tea, maar dan anders. En net zo lekker. (Of misschien nog wel lekkerder...)

Of dromen van de verrukkelijke sushi-schotel die je hebt gereserveerd voor twee personen. (Wilt u voor meerdere personen het sushi arrangement boeken neem dan contact met ons op).

We hebben hapjes geserveerd waarvoor je niet naar Japan hoeft maar die nét zo authentiek zijn. En vooral heel lekker. Alles wordt bereid met vis, groenten en andere verse ingrediënten. Bereid door een chefkok die je niets meer hoeft te vertellen over de geheimen van de Japanse keuken. Dat belooft smakelijk eten te worden na afloop van jullie uurtje floaten!

O ja, je snapt dat een floatarrangement alleen door twee personen kan worden geboekt. Dat is ook een stuk gezelliger ook natuurlijk!

Reserveren

Toch een andere dienst of arrangement boeken? Klik hier

Reserveer nu