Cadeaubon

Medisch floaten

  • Floaten bij geestelijke en lichamelijke klachten. 
  • Floaten bij geestelijke en lichamelijke klachten. 

Bij Reset Spa vind je twee identieke floatcabines. Hier kun je een uur lang genieten van een bijzondere ervaring: je drijft op het water, wat een hoog gehalte magnesiumchloride bevat. In het water zijn 100% natuurlijke magnesium kristallen zijn opgelost. Magnesium is het mineraal dat voor heel veel processen in ons lichaam essentieel is. Daarom heeft floaten een positief effect in heel veel situaties.

Floaten kan verlichting en in sommige gevallen zelfs herstel bieden bij medische klachten. Heb je last van nek- en rugklachten, artrose of reumatische klachten dan is floaten iets voor jou.  Al deze klachten kunnen ervoor zorgen dat de dagelijkse dingen een uitdaging worden en je snel vermoeid bent, maar door een uur volledig gewichtloos rond te drijven in één van onze floatbaden zullen klachten worden verlicht en lichaam en geest volledig ontspannen. Een float sessie kan ervoor zorgen dat je je minder uitgeput voelt en de klachten dragelijk worden en soms zelfs verdwijnen. Ook mensen met angst, depressieve gevoelens en een burn-out hebben baat bij het floaten. De prikkelarme omgeving en de volledige ontspanning van lichaam en geest zorgen voor innerlijke rust meer creativiteit,  positieve energie en een betere focus. De toevoeging van magnesium aan het water heeft een gunstig effect op de spierbeheersing, prikkelgeleiding, energieproductie en het verwijderen van schadelijke stoffen uit ons lichaam Reset Spa biedt mensen met lichamelijke of geestelijke klachten de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief  een strippenkaart  voor 4x floaten aan te schaffen.

Deze strippenkaart is aan te schaffen met een medische verklaring en op advies van een art, of therapeut. Heb je vragen over deze strippenkaart? Neem gerust telefonisch contact met ons op 0174 - 76 08 75.Reserveren

Toch een andere dienst of arrangement boeken? Klik hier

Reserveer nu