Op zoek naar een origineel cadeau?

Zit je wel eens te denken wat je jouw ouders, beste vriend(in) of personeel cadeau wilt doen? Reset Spa helpt: wat zou je denken van een wellnesscadeau?

Bij Reset Spa kun je bijvoorbeeld een uur in een floatcabine weggeven. Of misschien wel een wellness-sessie, een verblijf van twee en een half uur of langer. 

De ontvanger kan dan met maximaal vijf gasten gebruik maken van een van onze twee ruimtes met Finse sauna, infraroodcabine, whirlpool en stoombad. Zó origineel ben je nog nooit uit de hoek gekomen. 

Speciale actie

Ook hebben wij nu een speciale wellness kennismakingsactie in het leven geroepen. Deze actie maak het, door z'n toegankelijke prijs, erg aantrekkelijk als cadeau. Maar je kunt er natuurlijk ook zelf gebruik van maken! Bekijk snel deze actiepagina: Wellness kennismakingsactie.

Feestelijk verpakt

Met je float- of wellness-sessie geef je ook écht een leuk cadeau weg. We hebben feestelijke cadeauverpakkingen die de ontvanger meteen in de juiste sfeer brengen. Dus: niet gaan zitten denken, even parkeren op de Secretaris Verhoeffweg 17B!

Reserveer nu