Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Het unieke magnesiumchloride

In het water bij Reset Spa zijn natuurlijke magnesiumkristallen opgelost. Magnesium is een mineraal dat goed is voor ieder mens. En door te floaten wordt het automatisch door onze huid opgenomen.

Het wondermiddel in het water: magnesiumchoride

Floaten is eigenlijk niets anders dan drijven in water met een hoge concentratie zout. Maar bij Reset Spa is het veel meer dan dat. We gebruiken namelijk 100% natuurlijke magnesiumkristallen, zeg maar magnesiumzout. En juist dat magnesium zorgt ervoor dat een floatsessie zo enorm goed voor je is.

Magnesium is een mineraal dat gewoon in het menselijk lichaam thuishoort. We krijgen het binnen door onze voeding. Alleen krijgen we er bijna altijd te weinig van binnen. Een op de drie Nederlanders heeft er een tekort aan. Natuurlijk kun je magnesiumpillen slikken. Alleen wordt dan maar 20% van het mineraal door ons lichaam opgenomen. Er is een betere manier: magnesium door de huid laten opnemen.

Te weinig magnesium. Kan dat kwaad?

Nou en of. Magnesium is namelijk een heel essentieel mineraal voor de mens. Het speelt een rol in wel honderd verschillende biologische processen in ons lichaam. Van de energiehuishouding tot de ontwikkeling van het zenuwstelsel en het reguleren van onze stemming.

Opname door de huid

Bij veel wellnesscenters kun je terecht voor een floatsessie. Maar niet bij ieder center heb je de mogelijkheid om te floaten in water waarin natuurlijke magnesiumkristallen zijn opgelost. Dat is het zout dat we bij Reset Spa gebruiken. Het voordeel daarvan is dat het magnesium in het magnesiumchloride dezelfde samenstelling heeft als in ons lichaam. Bovendien is het de hoogst mogelijke concentratie, dus extra effectief.