Floatsessie met luxe borrelplank vanaf twee personen.

Naaldwijk en Den Haag

Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Medisch Floaten

Floaten, ook wel bekend als floatation therapy of sensory deprivation, kan medisch bijdragen aan een sneller herstel en de ondersteuning bij verschillende aandoeningen. 

Medisch floaten bij verschillende aandoeningen

Bij Reset Spa vind je twee identieke floatcabines. Hier kun je een uur lang genieten van een bijzondere ervaring: je drijft op het water, wat een hoog gehalte magnesiumchloride bevat. In het water zijn 100% natuurlijke magnesium kristallen opgelost. Wanneer je regelmatig gaat floaten kan het verlichting bieden en zelfs bijdragen aan het herstel van verschillende medische klachten. Wil je hier meer over weten, klik HIER en lees onze blog over welke medische voordelen het floaten kan bieden en bij welke aandoeningen waarbij floaten een gunstig effect kan hebben. 

MEDISCHE STRIPPENKAART

Bij Reset Spa hebben we een speciale aanbieding voor mensen met lichamelijke of geestelijke klachten: een gereduceerd tarief voor een strippenkaart voor floaten. Het is belangrijk om te weten dat deze korting niet kan worden teruggevraagd bij de verzekering. Het is een tegemoetkoming vanuit Reset Spa zelf, omdat we sterk geloven in de heilzame werking van floaten voor mensen met medische aandoeningen. We vinden het belangrijk dat deze mogelijkheid voor iedereen toegankelijk is.

Met deze gereduceerde tarieven willen we ervoor zorgen dat mensen met lichamelijke of geestelijke klachten de voordelen van floaten kunnen ervaren, zonder dat het financieel een belemmering vormt. We begrijpen dat het belangrijk is om de drempel zo laag mogelijk te maken voor degene die baat kunnen hebben.

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

We hebben verschillende medische strippenkaarten die u kunt aanschaffen wanneer u de volgende stappen heeft doorgelopen: 

  1. Om gebruik te maken van de medische korting, verzoeken wij je vriendelijk om een verwijsbrief met uw naam, de diagnose (in het geval van een chronische of niet chronische aandoening) en de handtekening van de behandelaar te overleggen. Dit document kunt u per e-mail verzenden naarinfo@resetspa.nl. Gelieve ook de benodigde informatie voor je eerstvolgende afspraak te vermelden. Wij zullen de verwijsbrief vervolgens in ons systeem registreren op uw naam.

    Het is belangrijk om te vermelden dat wij je informatie opslaan in ons systeem, maar wij noteren geen medische gegevens. De verwijsbrief dient enkel ter verificatie van de aandoening en wordt vertrouwelijk behandeld.

    1. Voor chronische aandoeningen hoef je niet elk half jaar opnieuw aan te tonen dat je last hebt van deze aandoening.
    2. Voor niet-chronische aandoeningen vragen wij elk half jaar opnieuw om een verwijsbrief.
  2. Na verificatie van de medische informatie, tijdens je eerst volgende bezoek, kun je overgaan tot de aanschaf van je medische strippenkaart. Dit is alleen mogelijk op locatie, na het tonen van de medische verklaring. 

KOSTEN VOOR EEN MEDISCHE STRIPPENKAART

1 uur floaten

geldigheidsduur

kosten

1,5 uur floaten

geldigheidsduur

kosten

2 x 1 uur floaten per keer €27,50 (aparte cabine)

Binnen 1,5 maand te gebruiken

Totaal €55,-

2 x 1 uur floaten (aparte cabine)

Binnen 1,5 maand te gebruiken

Totaal €77,50

4 x 1 uur floaten per keer €27,50 (aparte cabine)

Binnen 2,5 maand te gebruiken

Totaal €110,-

4 x 1 uur floaten (aparte cabine)

Binnen 2,5 maand te gebruiken

Totaal €155,-

 

Met medisch floaten is het niet mogelijk om samen in één cabine te gaan. Medisch floaten vereist vaak een individuele focus en aandacht op specifieke behoeften en klachten. Het is belangrijk om de omgeving en de ervaring zo optimaal mogelijk af te stemmen op de individuele situatie. 

Let op: Hoewel floaten diverse voordelen kan bieden bij de verschillende aandoeningen, is het altijd raadzaam om medisch advies in te winnen voordat je met floaten begint. Een professionele zorgverlener kan je situatie beoordelen en bepalen of floaten geschikt is voor jouw specifieke medische behoeften.