Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Jouw Massage bij Reset Spa: Van Begin tot Eind

Voor een onvergetelijke massage-ervaring hebben we alle details voor je verzameld. Van het maken van een afspraak tot het genieten van de positieve effecten van onze faciliteiten. Ontdek hier hoe je je optimaal voorbereidt op een onvergetelijke massage-sessie.

  1. Afspraak maken: Controleer altijd eerst de beschikbaarheid en maak van tevoren een afspraak om teleurstelling te voorkomen. Heb je vragen over een specifieke massage die je wilt ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

  2. Speciale behoeften: Als je speciale behoeften hebt, zoals een bepaalde allergie of een voorkeur voor een vrouwelijke of mannelijke masseur, geef dit dan van tevoren aan. We willen graag dat je optimaal kunt genieten van je massage, dus laat het ons weten als je speciale wensen hebt.

  3. Massage combi met floaten: Overweeg je om je massage te combineren met floaten? Het hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en wat je wilt bereiken met de combinatie van de behandelingen. Bespreek dit gerust met ons bij het maken van je afspraak, zodat we de behandeling kunnen afstemmen op jouw behoeftes.

  4. Floaten na de massage: Als je van plan bent om na afloop te gaan floaten, spoel dan goed af voor en na de massage. Dit is belangrijk om te voorkomen dat er olie in onze floatbaden terechtkomt, aangezien dit schade kan veroorzaken aan de apparatuur.

  5. Medische overwegingen: Als je medische klachten hebt, zoals hoge bloeddruk, diabetes, hartaandoeningen, kanker of spataderen, is het belangrijk om eerst medisch advies in te winnen voordat je een massage ondergaat. Bespreek je medische geschiedenis altijd met ons voordat je een behandeling boekt, zodat we kunnen beoordelen of het veilig is om gemasseerd te worden. 

 

Benieuwd naar de verschillende massages die we aanbieden? Lees dan snel verder!

Aromatherapie Massage: Een aromatherapie massage combineert plantaardige olie met essentiële oliën, die worden gewonnen uit planten en bloemen. Deze oliën staan ​​bekend om hun helende eigenschappen en hebben vaak een kalmerend effect. Aromatherapie kan helpen bij verschillende aandoeningen, zoals hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, rugpijn en premenstruele symptomen. Zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor één van de gebruikte planten in de olie, omdat dit huidproblemen of irritatie kan veroorzaken.

Ayurvedische Massage: De Ayurvedische massage, afkomstig uit India, is gebaseerd op eeuwenoude gezondheidsleer en wordt uitgevoerd met warme sesam- of zonnebloemolie. Deze massage helpt je te ontspannen en te voeden met nieuwe energie, waarbij ook de buik wordt meegenomen. Het doel is om het algehele welzijn te bevorderen en te zorgen voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Diepe Weefsel / Myo-Fasciale Massage: De diepe weefselmassage, ook wel bekend als Myo-Fasciale massage, is een therapeutische massage gericht op spierknopen of verklevingen in specifieke probleemgebieden. Door langzame, gerichte bewegingen worden chronische strakke of pijnlijke spieren behandeld. Deze massage is vooral gunstig voor mensen met chronische pijn, beperkte mobiliteit of specifieke aandoeningen zoals tenniselleboog of carpaal tunnelsyndroom.

Hotstone Massage: Bij een hotstone massage worden warme basaltstenen gebruikt om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze massage heeft een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het verbetert de bloedcirculatie en vermindert spierspanning.

Ontspanningsmassage: Een ontspanningsmassage is een uitstekend middel om fysieke en psychosociale klachten te verminderen. Deze massage stimuleert het lymfesysteem, verbetert de bloedcirculatie en herstelt de hormoonbalans, wat leidt tot een algehele verbetering van de gezondheid. Warme stenen kunnen worden gebruikt voor een extra ontspannend effect, en een hydrokussen kan worden gebruikt voor mensen met rugklachten.

Lomilomi Massage: De Lomilomi massage, afkomstig uit Hawaii, is een rustige ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. Het wordt uitgevoerd met lange, vloeiende bewegingen over het hele lichaam en helpt bij het bevorderen van een energetisch evenwicht. Deze massage wordt uitgevoerd met warme rijstolie, die voedend is voor de huid.

Sportmassage: Sportmassage is gericht op ontspanning, stimulering van spieren en preventie van blessures. Het kan worden gebruikt door atleten van alle niveaus om de flexibiliteit te verbeteren en de prestaties te optimaliseren. Zelfs als je geen sporter bent, kan sportmassage helpen bij spierpijn of beperkte mobiliteit. Een massage kan worden afgesloten met magnesiumolie.

Voetmassage / Reflexologie: Reflexologie is gebaseerd op reflexpunten op de voeten die verbonden zijn met organen en lichaamsdelen. Door druk uit te oefenen op deze punten wordt het zenuwstelsel in balans gebracht en worden natuurlijke reacties van het lichaam gestimuleerd. Dit kan leiden tot ontspanning, stressvermindering en verbeterde bloed- en energiedoorstroming.

Zwangerschapsmassage (met hydrokussen): De zwangerschapsmassage is speciaal ontworpen om zwangere vrouwen te helpen zich comfortabeler te voelen tijdens hun zwangerschap. Verschillende technieken verminderen klachten zoals rugpijn, vermoeide benen en verminderde bloedcirculatie. Het hydrokussen biedt extra ondersteuning en comfort tijdens de massage en de gebruikte olie is hypoallergeen en voedend voor de huid. 

  • Zwangerschapsmassages worden vanaf de 13e week draagtijd gegeven.

We hopen dat deze informatie je helpt om optimaal te genieten van je massagebehandeling bij Reset Spa. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.