Floatsessie met luxe borrelplank vanaf twee personen.

Naaldwijk en Den Haag

Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Jouw Wellnesservaring bij Reset Spa: Van Begin tot Eind

Voor een onvergetelijke wellnesservaring hebben we alle details voor je verzameld. Van het binnenstappen van de wellnessruimte tot het genieten van de positieve effecten van onze faciliteiten. Ontdek hier hoe je je optimaal voorbereidt op een onvergetelijke wellnesssessie.

Welkom in onze Wellness Ruimte bij Reset Spa!

In onze wellness ruimte vind je een infraroodcabine, stoomcabine, Finse sauna en whirlpool. Hieronder geven we je een uitgebreide uitleg over hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze faciliteiten:

Infraroodcabine: Laat je spieren ontspannen onder het rode licht dat diep in je lichaam doordringt. Het verbetert de bloedcirculatie en draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Bedien elke lamp met het aparte bedieningspaneel om de temperatuur naar wens in te stellen. Neem minstens 15 minuten de tijd om de weldaad van het rode licht te ervaren. Na afloop is het belangrijk om goed af te koelen en vriendelijk verzoeken we je een handdoek op de bank te plaatsen voor hygiëne.

Whirlpool: Ook wel bekend als bubbelbad of jacuzzi, de whirlpool biedt zowel fysieke als mentale voordelen. Het warme water en de masserende jets ontspannen je spieren, verminderen pijn en bevorderen een betere bloedcirculatie. Het vermindert stress en angst en draagt bij aan een betere slaapkwaliteit. Bedien de jets eenvoudig met een knop, maar let op: gebruik geen olie, badschuim, scrubzout of andere producten in het bad, omdat dit schade kan veroorzaken aan de whirlpool.

Stoomcabine: De stoomcabine biedt diverse voordelen, waaronder ontspanning, stressvermindering, verbeterde huidconditie, schone poriën, verlichting van ademhalingsproblemen, betere bloedsomloop, verhoogd metabolisme en draagt bij aan je algehele welzijn. Onze stoomcabine vult zich elke 15 minuten automatisch met stoom, waarbij eucalyptus wordt toegevoegd voor een aangename werking op de luchtwegen. Je hoeft hier niets voor te regelen; er is een lichtknopje aanwezig op de muur voor extra sfeer.

Finse Sauna: De Finse sauna biedt tal van voordelen, zoals ontspanning, verbeterde bloedsomloop, verlichting van spierspanning en een gereinigde huid. Onze sauna is ingesteld op 75 graden, maar als je de temperatuur hoger wilt, kun je een bericht sturen naar ons servicepunt (via het nummer op de menukaart). Verhoog de warmte in de sauna door water op de stenen te gieten. Het is belangrijk om voorafgaand aan het betreden van de sauna altijd eerst af te spoelen, bij voorkeur met koud water, en daarna je lichaam goed af te drogen, zodat het gemakkelijker kan transpireren.

Voor het gebruik van de faciliteiten in de wellnessruimte is douchen verplicht. Daarna is er voor het gebruik van onze faciliteiten geen vaste volgorde; je kunt de ruimte zien als een klok. Verwarm je lichaam langzaam in de infraroodcabine en ga zo verder. Neem daarna voldoende rust, koel goed af en drink veel water!

In de privéruimte hebben we douchevoorzieningen inclusief scrubzout, body wash, shampoo en conditioner. We verzoeken je vriendelijk om het scrubzout alleen onder de douche te gebruiken en je goed af te douchen na het gebruik van elk product. Op deze manier houden we de ruimte samen netjes en hygiënisch.

Bij je wellness afspraak zijn geen handoeken of badjass en inbegrepen, deze kun je voorafgaand aan je bezoek huren of als extra arrangementen bij je afspraak boeken. Dan leggen wij de spullen voor je klaar in je privé ruimte. 

Wil je iets bestellen? Op de menukaart staat ons 06-nummer; gebruik dit om je bestelling te plaatsen, en we zetten het voor je klaar in de kleedkamer. Zorg ervoor dat de deur op slot is. Voor overige vragen kun je hetzelfde nummer gebruiken. Een kwartier voor tijd hoor je driemaal een belletje, wat betekent dat je nog even de tijd hebt om je om te kleden voordat je tijd voorbij is.