Cadeaubon

Lees als eerste het laatste nieuws!

Wil je op de hoogte blijven over Reset Spa? Of vind je het leuk om nieuwtjes te lezen op het gebied van wellness of floaten? Gewoon even regelmatig deze pagina bekijken. Daar houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Alsjeblieft!

Vacature alert

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sprankelende gastvrouw voor 20+ uur per week bij Reset Spa!

Lees verder

Ervaring van Zoë verloskunde over floaten bij Reset Spa

Deze week staat in het teken van maximale ontspanning; floaten in een heerlijk magnesiumbad bij Reset Spa. Want ook onze zwangeren worden hier heel blij van! 

Lees verder

Ervaring van Deb @moedertjeohhh

Deze week staat in het teken van maximale ontspanning; Rust nemen als moeder tussen alle druktes door. En niemand begrijpt dat beter dan @moedertjeohhh, zij heeft dan ook een heelijke blog geschreven over haar ervaring van de prive welness om even te ontsnappen aan alle druktes samen met haar partner!

Lees verder

Ervaring van @demammavan

Deze week staat in het teken van maximale ontspanning; Rust nemen als moeder tussen alle druktes door. En niemand begrijpt dat beter dan @demammavan, zij heeft dan ook een heelijke blog geschreven over hoe zij om gaat met de druktes van het moeder zijn. even tijd voor jezelf nemen is super belangrijk, leer je batterij kennen, pas dan kun je de moeder worden die jij graag wilt zijn. 

Lees verder

Een kijkje in het leven van Jennifer eigenaresse van Reset Spa

Het belang van balans: Een kijkje in het leven van een Jennifer. Moeder en eigenaresse van Reset Spa

Lees verder

Ultieme Ontspanning: Alles wat je moet weten over Floaten

Ultieme Ontspanning: Alles wat je moet weten over Floaten.

Lees verder

Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij Reset Spa: Een oase van ontspanning en wellness

Welkom bij Reset Spa, waar uw welzijn en ontspanning onze hoogste prioriteit zijn. Bent u toe aan een moment van rust en verjonging? Onze privé wellnessruimtes bieden u de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en uzelf onder te dompelen in een oase van ontspanning. Of u nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning, een stralende huid, of gewoon even helemaal tot rust wilt komen, bij Reset Spa bent u aan het juiste adres. Laten we eens een kijkje nemen naar de faciliteiten en ervaringen die u kunt verwachten tijdens uw bezoek.

Lees verder

Geef een ultieme ervaring van ontspanning

De mooiste periode van het jaar staat voor de deur: Kerst! Ben jij op zoek naar een uniek kerstgeschenk voor medewerkers en zakelijke relaties? Wil jij niet zomaar een cadeau geven, maar een ervaring die hen écht bij blijft? Geef een Reset Spa Wellness Pakket Cadeau.

Lees verder

Kom weer floaten, wij zijn open

Vanaf nu kun je bij ons weer terecht om te floaten! Wij zorgen uiteraard voor alle hygiëne en volgen alle richtlijnen van de RIVM nauwkeurig op zodat je met een gerust hart kunt komen. Tot snel!

Lees verder

Ultiem genieten bij Reset Spa in Naaldwijk

Afgelopen week heeft Daphne Sonneveld samen met haar moeder een bezoekje gebracht aan Reset Spa! Lees nu haar ervaring op haar blog. 

 

Lees het op DailyDoseofDaph

Onderzoek bewijst: floaten werkt effectief bij stress!

Stress is tegenwoordig onderdeel van het leven, lijkt het wel. Maar een te veel aan stress gaat ten koste van ons welzijn. 

Lees verder
Reserveer nu