Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Floaten, een uur lang helemaal van de wereld

Drijven op zouthoudend water. Je bent volledig gewichtsloos. En terwijl je geniet, doet magnesiumzout met z’n bijzondere eigenschappen van alles voor je lichaam.

Onze voorzieningen

Floaten in je eigen cabine, de stilte om je heen

Je drijft op het water waarin 100% natuurlijke magnesiumkristallen zijn opgelost. Magnesium is een mineraal dat voor heel veel processen in ons lichaam essentieel is. Daarom heeft het floaten een positief effect in heel veel situaties. Het is jouw ontsnapping aan dagelijkse drukte, een krachtige oplaadbron, en een ideale oplossing voor medische, sportieve, of zelfs zwangere behoeften. Na een uur verlaat je de cabine helemaal gereset!

 ONZE FLOAT RUIMTES

Bij Reset Spa verwelkomen we je met 2 floatruimtes in Naaldwijk en bieden maar liefst 5 privé baden in Den Haag voor jouw exclusieve gebruik. Een uur lang dompel je jezelf onder in een unieke ervaring die je zintuigen prikkelt en totale ontspanning geeft.

Onze floatruimtes zijn voorzien van alle gemakken, met verzorgende producten zoals shampoo, conditioner, douchegel, make-up remover en een set zachte handdoeken. We streven ernaar om je bezoek zo moeiteloos en ontspannen mogelijk te maken, zodat je volledig vernieuwd uit je floating sessie komt. Voor of na het floaten nog even genieten van iets lekkers, bekijk hiervoor alvast onze menukaart Naaldwijk of menukaart Den Haag.

Nieuwsgierig geworden? Ervaar zelf de rust en ontspanning die onze floatruimtes te bieden hebben. Ontdek onderstaand meer over deze unieke ervaring en onze locaties. Plan vandaag nog je bezoek en geef jezelf de luxe van pure ontspanning.

Medisch Floaten

Floaten, ook wel bekend als floatation therapy of sensory deprivation, kan medisch bijdragen aan een sneller herstel en de ondersteuning bij verschillende aandoeningen. 

Lees verder

Cooling down na elke sport

Sneller herstellen. Eerder spieren opbouwen. Minder kans op blessures. Floaten is voor elke sporter aan te raden. Maak bij Reset Spa een vliegende start.

Lees verder

Floatend door je zwangerschap!

Zwanger zijn is een flinke aanslag op je wervelkolom. Doe iets aan die rugpijn: floaten. Je spieren herstellen zich én... je bent een uurtje één met je baby.

Lees verder

Het unieke magnesiumchloride

In het water bij Reset Spa zijn natuurlijke magnesiumkristallen opgelost. Magnesium is een mineraal dat goed is voor ieder mens. En door te floaten wordt het automatisch door onze huid opgenomen.

Lees verder

Reserveer nu

Bekijk alle float diensten en laat je meevoeren in een nieuwe wereld

Moederdag Yoga & float arrangement

Den Haag

Verwen jezelf of verras je moeder met een Yin Yoga & Float arrangement exclusief beschikbaar op 11 mei in Den Haag.

P.P.
€125

Floaten

Naaldwijk en Den Haag

Floaten in je eigen cabine, de stilte om je heen. Je bent volledig gewichtsloos en terwijl je geniet, doet magnesiumzout met z’n bijzondere eigenschappen van alles voor je lichaam.

V.A. P.P.
45

Floaten met een baby shower

Den Haag

Vier je babyshower in stijl met je vriendinnen bij Reset Spa!

Goed om te weten

Kan ik floaten als ik ongesteld ben? +

Nee, dat is niet mogelijk. 

Kan ik met twee personen in één bad floaten? +

Wij raden het niet aan om samen te floaten. Dit i.v.m. de ontspanning die je wilt ervaren tijdens het floaten en die je niet helemaal zal kunnen ervaren met twee personen in één bad. Verder is het alleen mogelijk om op onze locatie in Naaldwijk met twee personen in één bad te floaten. 

Hoe kan ik boeken voor de wellness i.c.m. floaten? +

Een reservering maken voor het floaten met aansluitend de wellness kun je het beste telefonisch of per mail reserveren. Wij helpen je graag verder.

Hoe kan ik floaten boeken met een cadeaubon? +

Je kan met een cadeaubon ook online boeken. Vermeld bij de notities je cadeaubonnummer.

Kan ik floaten nadat ik geopereerd ben? +

Tot 6 weken na de operatie is het niet toegestaan om te floaten. In veel gevallen kan floaten na een operatie een positief effect hebben op het herstel. Het is wel aan te raden om dit altijd in overleg en met goedkeuring van een arts te doen. 

Kan ik mijn oren tijdens het floaten boven water houden? +

Het is niet mogelijk om je oren tijdens het floaten boven water te houden. Je zakt met je hoofd tot net boven je oren in het water. Wij hebben oordopjes ter beschikking om het water in je oren te minimaliseren. Deze oordopjes houden het water niet volledig uit je oren. 

Wat voor faciliteiten heb ik in mijn floatruimte? +

Onze floatruimtes zijn van alle gemakken voorzien, met verzorgende producten zoals shampoo, conditioner, douchegel, make-up remover, deo, oordopjes en een set zachte handdoeken. Wat je eventueel zelf zou kunnen meenemen is een haarborstel, lenzenvloeistof en een lenzendoosje.

Moet ik in badkleding in het floatbad? +

Dit hoeft niet, je bent in volledige privacy in je ruimte. 

Hoeveel tijd heb ik na het floaten om te douchen/klaarmaken? +

Na het floaten heb je ongeveer 20 minuten de tijd om te douchen en aan te kleden.

Kan ik bij jullie telefonisch reserveren? +

Wanneer het onduidelijk is hoe je online kan reserveren of er doen zich tijdens het maken van de reservering vragen op, dan kan je altijd contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder bij het maken van de reservering. Verder verzoeken wij je om je afspraak zo goed mogelijk zelf online te maken om misverstanden te vorkomen. 

Zijn alle floatcabines even groot? +

Nee, al onze floatbaden zijn dezelfde grootte. Wij hebben 1 floatcabine die wij kunnen gebruiken voor duo floaten op locatie Naaldwijk. Dit kan omdat de kleedruimte groter is. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn voor mensen om samen een cabine te gebruiken. Wanneer mensen beide in goede gezondheid verkeren en er geen reden is om samen een bad te delen, raden wij dit af. Samen floaten in 1 cabine zal de floatervaring niet bevorderen. Denk aan de rust en stilte die je zou moeten ervaren om volledig tot jezelf te komen.

Is zwangerschapsfloaten hetzelfde als normaal floaten? +

Het zwangerschapsfloaten staat gelijk aan het normaal floaten. Wij adviseren dit tot maximaal 38 weken zwangerschap te doen. Even een uurtje helemaal gewichtsloos en volledig ontspannen is heerlijk tijdens je zwangerschap!

Is het toegestaan om te roken? +

Het is niet toegestaan om te roken, alcohol of drugs te gebruiken in de wellness en floatruimtes. 

Wat is de minimale leeftijd om langs te komen? +

18 jaar is de minimale leeftijd om zelfstandig gebruik te kunnen maken van onze faciliteiten. Ben je tussen de 14 en 18 jaar, dan ben je welkom onder begeleiding van een volwassene. Jonger dan 14 jaar ben je helaas nog niet welkom.

Reviews

Lees de ervaringen van anderen

Ons reserveringssysteem vraagt iedere bezoeker om een review achter te laten. Deze reviews willen wij natuurlijk graag met iedereen delen. Bekijk ze hier.

Salonized Reviews,

Alle ervaringen