Cadeaubon

Massages, een uur lang helemaal van de wereld

Laat je volledig ontspannen en resetten tijdens een massage.

Deze diensten zijn alleen beschikbaar op locatie Den Haag, heb je vragen of wil je boeken? Dat kan telefonisch 085-0432421, via de mail of op onze site op aanvraag. 

Relax, Refresh en Recharge met een massage bij Reset Spa

Bij Reset Spa nodigen we je uit voor een uur pure ontspanning met onze diverse massages, verrijkt met invloeden uit de hele wereld en afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Momenteel bieden we onze massages exclusief aan voor individuele sessies, waarbij we ons concentreren op één persoon per keer. Ontdek de keuze tussen onze Ontspanningsmassage, waarbij we diverse wereldse technieken combineren, de Sportmassage of onze Zwangerschapsmassage, die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van zwangere vrouwen. Zwangerschapmassages niet worden gegeven gedurende de eerste 13 weken van de zwangerschap.

Wij zijn beschikbaar op aanvraag, zowel telefonisch, 085-0432421 als via e-mail of onze site. Gun jezelf een op maat gemaakte ervaring die stress verlicht en ultieme ontspanning biedt. Neem contact met ons op en reserveer jouw moment van welverdiende rust bij Reset Spa. Voor meer informatie over onze massages en beschikbaarheid, staan wij tot je dienst.

Reserveer nu

Combineer massages met een high tea. Reserveer een sushi-arrangement. Of boek een overnachting!

Massage

Den Haag

Als stress een taal had, zouden wij het vloeiend masseren.

V.A.
65

Goed om te weten

kan ik een massage boeken met een huidaandoening? +

Een massage is niet toegestaan als je een huidaandoening hebt en/of ziek bent. Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen. 

Vanaf hoeveel weken kan ik een zwangerschapsmassage boeken? +

De zwangerschapsmassages worden niet gegeven bij een zwangerschap onder de 13 weken. Vanaf 13 weken zwangerschap is het mogelijk om te boeken. 

Op welke momenten kan ik een massage inplannen? +

Op donderdag staan we voor je klaar van 17:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Buiten deze uren nemen we reserveringen aan op aanvraag. Dit kan telefonisch of via de mail.

Kan ik samen met iemand een massage boeken? +

De massage wordt nu aan één persoon per keer gegeven. Helaas zijn er nog niet meerdere massagetafels en masseuses beschikbaar. Als je toch samen wilt genieten van een massage, dan zou je wel na elkaar kunnen en kunnen afwisselen met floaten. 

Is het toegestaan eigen eten en drinken te nuttigen? +

Het meenemen van eigen eten of drinken is niet toegestaan. Geniet liever van de gezonde opties van onze menukaart of arrangementen die je ter plekke kan bestellen.

Is het toegestaan om te roken? +

Het is niet toegestaan om te roken, alcohol of drugs te gebruiken in de wellness en floatruimtes. 

Reviews

Lees de ervaringen van anderen

Ons reserveringssysteem vraagt iedere bezoeker om een review achter te laten. Deze reviews willen wij natuurlijk graag met iedereen delen. Bekijk ze hier.

Salonized Reviews,

Alle ervaringen